Donnerstag, 6. März 2008

Ayıp Şeyler

Hani arada normal bir mevzuyu anlatırken edepsiz sayılabilecek kelimeler çıkagelir ya elinizden- geçen hafta Tetteh'ten çıktığı gibi- sonra arama motorlarında bilmem ki hangi hayalin izini süren Bakar, sizin aseksüel sitenize düşüverir. Ee görecek bişey olmadığından, fazla takılmadan gider. P.nsiyon'a mesela, m.m filan yazan rahat rahat ulaşırdı.

Neyse, dedim acaba m.stürbasyon ve blogspot yazarak buralara ulaşılır mı? (Kuru reytinge hiç lüzum yok). Buraya olmasa da NeAyıpŞeylerBunlar 'a ulaşılabiliyormuş. Dün gecemi de bu blog'da geçirdim işte.

Kesinlikle incelemeye değer. Tematik, cesur, organize ve ilham verici ! :)

4 Kommentare:

Ali hat gesagt…

baktim sagliga yararli bilgiler var bir suru ama sanki sosyal konularda biraz tepkili yaklasiyor arkadas. yani bir anti-annelik gazi var. kulturumuzde kadinlara ya anne ya da o. (evlenilecek vs. eglenilecek kadin) gozuyle bakildigi icin boyle bir tepki dogal tabii.

bu arada bence artik kadinlar da eglenilecek adam vs. evlenilecek adam ayrimi yapiyolar, erkeklerin yanlisina dusuyorlar yani bir bakima.

genel olarak bu konsepte gicigim zaten ya, "insan evlendigi insanin yaninda sikilmak mi zorunda ille de?" diye sormak lazim, ya da birkac sene guvenmedigin insanlarla gonul eglendirip sonra kapagi hanim hanimcik (veya uslu ve efendi) birine atmak ne kadar saglikli?

Ruty hat gesagt…

huh?

Anonym hat gesagt…

Teoride kalmasın keşifleriniz, Düellocu Hanım. İsteriz sizin de tecrübelerinizi dinlemek.

Düellocu hat gesagt…

hemşu'cum, sana isim yazmadan yorum bırakmak hiç yakışmıyor. cıkcık! :)